Цветно предизвикателство от Marabu.bg!

Тук можем да изпием по чаша виртуално кафе или чай, да се запознаем, да побъбрим, да споделим опит и идеи...

Цветно предизвикателство от Marabu.bg!

Мнениеот Irina » 09 Май 2011 15:31

Покажете ни Ваше бижу в цветова схема със СИНЬО и можете да спечелите страхотни награди!
color_game1_blue_sqr_rszd.jpg
color_game1_blue_sqr_rszd.jpg (94.41 KiB) Прегледано 4017 пъти

Използвайте интерактивното цветно колело (http://marabu.bg/colors.php) на Marabu.bg и изберете своята любима цветова схема със СИН цвят от общо шестте възможни (http://marabu.bg/colors.php?id=9). Качете в специалната галерия във форума на Marabu.bg или на фен-страницата ни във Фейсбук снимка на бижу, изработено от вас в избраната цветова комбинация.
Правила на играта:
1. Трябва да изработите бижу в една от шестте цветови схеми на цветното колело (за повече информация, посетете секцията Моята палитра (http://www.marabu.bg/page.php?PageID=113) във виртуалното Ателие на Marabu.bg и използвайте Интерактивното цветно колело на Marabu.bg). Задължително трябва да използвате една от шестте цветови схеми на СИНИЯ цвят. Няма ограничение за използваните техники и материали. Имате право да участвате с до 3 бижута. Комплектите се считат за 1 бижу когато са заснети на 1 снимка.
2. За да се включите в играта, трябва да качите снимка на изработеното от вас бижу в галерията на играта (тук: gallery/album.php?album_id=73), до 23.05.2011 год., 16 часа и/или да качите снимка на стената на фен страницата на Marabu.bg във Фейсбук (тук: http://www.facebook.com/marabu.bg). Не е задължително снимката да бъде направена от автора на бижуто (съвети за заснемане на бижута в домашни условия вижте тук: http://blog.marabu.bg/?p=838).
3. Ще можете да гласувате за фаворитите си в галерията на форума на Marabu.bg от 16 часа на 23.05 до 16 часа на 26.05. Във Фейсбук ще можете да гласувате през цялото време на играта.
Авторите на бижутата от снимкaтa с най-голям брой харесвания във Фейсбук и снимката с най-висока оценка (от 1 до 10) във форума на Marabu.bg ще спечелят ваучери за пазаруване от Marabu.bg на стойност 20 лв.
Аватар
Irina
 
Мнения: 222
Снимки: 64
Регистриран на: 07 Юли 2010 20:22

Re: Цветно предизвикателство от Marabu.bg!

Мнениеот Irina » 26 Май 2011 15:14

Гласуването в нашето синьо предизвикателство завърши! Вече можем да поздравим двете победителки:
ninasol с комплект Царица Елиса, който получи най-висока оценка от гласуването във форума:
Изображение
и Яна Цветкова с колие романтик, фаворит на приятелите на Marabu.bg във Фейсбук:
Изображение
Честито и специални поздрави от целия екип на Marabu.bg! :)
Аватар
Irina
 
Мнения: 222
Снимки: 64
Регистриран на: 07 Юли 2010 20:22


Назад към Салон Кокона

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron