Победителите в конкурс "Всичко е любов" вече са известни!

Тук можем да изпием по чаша виртуално кафе или чай, да се запознаем, да побъбрим, да споделим опит и идеи...

Победителите в конкурс "Всичко е любов" вече са известни!

Мнениеот Irina » 17 Фев 2011 16:03

И този път нашето звездно жури в състав Вихра Василева (телевизионен водещ и редактор) и Елеонора Манчева (Мисис България 2006 и Мисис Вселена 2007) изпита сериозни затруднения в избора на победители сред всички 73 прекрасни бижута, изпратени за конкурса. В някои от категориите журито дори присъди и по повече от една една награди!

Наградата за най-оригинална интерпретация на конкурсната тематика (ваучер за пазаруване в marabu.bg на стойност 30 лв.) печели бижуто "Изворът на любовта" на Десислава Каменова - DESIng.
Изображение
Журито присъжда още една награда за оригинална интерпретация на темата - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 10 лв. Тя отива при Диана Иванова - Dia за нейното колие "Капки от любов".
Изображение
Наградата за най-ефектна плетка - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 30 лв. печели колието "Влюбване" на Мариана Атанасова - Puhi1962.
Изображение
И в тази категория журито присъди още една награда - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 10 лв. Тя отива при Марина Вълчанова, за колието "Сладка и нежна любов" .
Изображение
В категория низане победител е колието "Приказка за червената роза на любовта" на Велислава Вескова - Velissa. Тя печели ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 30 лв.
Изображение
В тази категория също имаме още един победител. Това е Йорданка Христова с нейното колие "Водопад от нежност". Тя печели ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 10 лв.
Изображение
В категорията за майсторско боравене с тел журито класира на първо място бижуто на Вероника Досева "Романтично". Същото бижу обаче печели и награда от гласуването във форума, така че сумата за първо място се преразпределя между останалите категории.
Втора награда в категорията за майсторска работа с тел - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 10 лв. печели Ралица Цветанова с бижуто "Любовта е злато".
Изображение
В категорията за смесена техника не се присъжда награда. Наградния фонд е преразпределен между останалите категории.
В категориите за гласуване от публиката, бижуто "Романтично" на Вероника Досева печели ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 30 лв. с пълен брой точки - 10.
Изображение
Наградата - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 30 лв. - от гласуването в социалната мрежа Фейсбук печели бижуто "Първа любов" на Венера Хитова с цели 90 гласа.
Изображение
Както на предходния конкурс, журито присъди и награда за цялостно представяне - ваучер за пазаруване от marabu.bg на стойност 20 лв. Тя отива при Яна Ковачева, за нейните три конкурсни бижута.
Изображение
"Чиста любов", Яна Ковачева
Изображение
"В сърцето ми винаги е пролет", Яна Ковачева
Изображение
"Аз и той", Яна Ковачева

Освен това, всички участници в конкурса ще получат уникален код за маналение - 15% от всички стоки в marabu.bg, който ще може да бъде използван многократно за периода 01 - 30 март 2011 година.

Каним всички участници в конкурса и неделния уъркшоп на Marabu.bg на специално DIY парти, на което победителите ще получат своите награди.

Партито ще се проведе в офиса на Marabu.bg, на 20.02.2011 година от 11 до 13 часа. Ще се радваме, ако всеки от присъстващите донесе свое започнато, недовършено, забравено, объркано, заплетено, повредено или дори само планирано бижу – за да сътворим заедно най-добрия и най-подходящ дизайн.
Аватар
Irina
 
Мнения: 222
Снимки: 64
Регистриран на: 07 Юли 2010 20:22

Назад към Салон Кокона

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron